I Gävle...

Fram kom vi -helskinnade!

Fick så mycket hjälp av medresenärer -så antingen såg jag helt hysterisk ut eller så var de bara snälla.
Hoppas dock på det sistnämnda!
En stor eloge iallafall till alla fantastiska människor, som ville hjälpa mig och mina söner till en ganska trevlig och angenäm resa.
Men nästa gång tar ja f-n bilen!
Största anledningen till detta är ju priset, OH MY GOOD! Förutom den oerhört dyra biljetten tur och retur så kostar det som s-tan att parkera bil i en vecka, äta på tåget etc... Kunde åkt tur och retur till Gävle TVÅ gånger för dom pengarna i vår kära Prius. Ja ja! Jag hade en liten kille som stornjöt av att få åka "de grå tåget" =)

Här i Gävle är det fullt upp som vanligt! Det är så härligt att få träffa alla! Jag saknar alla så oerhört mycket ibland, jag märker det framför allt när jag kommer hem och man ser hur stora alla barn blir och hur fort tiden går! Skulle vilja träffa alla, men det är så svårt att få tiden att räcka till! (Framförallt denna gång när vi inte har en bil att tillgå)

Idag har vi hunnit med att leka i parken, gå på stan, laga den "trasiga fonen", fikat, fikat och fikat och lekt, lekt, lekt och LEKT med alla busiga kusiner -eller ja NÄSTAN alla=) För att inte glömma -åkt buss! Det är väldigt roligt tydligen ;)

Imorgon blir det nya äventyr: träffa mormor, titta på "prinsessan", utgång (JAPP) med vännina och för att inte glömma -massor av BUS!!!



Vid "fnasket i plasket" idag!


Ta hand om varandra!
Dagens -"men vart är den trasiga fonen? ja får fläcka den!" utbrister han när han ser den numer HELA telefonen=)

Kommentera inlägget här :