Gröna Lund, Liseberg, OS och barn.

Inget Gröna Lund! Vilken besvikelse! De öppnade inte förrän klockan tre! Alldeles för sent om man har två små och sedan ska åka hem!

Men de ska ja kompensera med en tripp till Liseberg idag istället, vi har ju t.o.m skaffat årskort så det ska väl utnyttjas!

Här hemma mår katterna bra! Blommorna och plantorna i växthuset mådde dock sämre, så fick börja med att ge dom lite kärlek. Här är det typ sommarvärme, så dörrarna står på vid gavel trots den tidiga morgonen!
Den stora är vaken och har ätit, nu väntar jag bara på mini. Så dagen kan börja på riktigt. Har kollat öppettiderna denna gång, de öppnar 13.00. Så då är vi där! Här ska det åkas karusell!!! :)

Middagen i STHLM blev ingen besvikelse, de är duktiga killarna! Vi hoppas på ett guld denna gång! Men med den hejarklacken som åker ned, så tror jag inte det blir ett problem;)

Vi har mycket att se framåt denna sommar/höst... Mycket som händer! Först min ögonfranskurs, student, vinresa i Skåne och middag, dop, OS samt flytt till Sälen! Hektiskt schema. Iallafall när man ska få ihop schema, från flera håll!
Men ja gillar när det händer saker, tycker det är väldigt tråkigt att bara gå runt... 1000 bollar i luften är min grej! Men ja har lärt mig att dra ned på de lite och anpassa mig mer efter barnen. Men det tog ett par år;) Måste stanna upp lite ibland och njuta av stunden, den kommer inte tillbaka!

Ta hand om varandra!

Bilden är tagen på förra besöket på Liseberg (han ska föreställa en kanin)

Kommentarer :

#1: Anita Björklöv Hedlund

Ha det bäst hela familjen och tack för en toppen upplevelse i Stockholm . OS-menyn var toppen.

skriven
#2: Anita Björklöv Hedlund

Ha det bäst hela familjen och tack för en toppen upplevelse i Stockholm . OS-menyn var toppen.

skriven

Kommentera inlägget här :